Kursinformation

tue

12:00 AM - 11:00 PM

85/ 100

Allt under 101 kalorier

”Laga läcker mat som innehåller mindre än 101 kalorier!”

Ja, hur otroligt det än låter så är det sant. Nu kan du laga goda, nyttiga och GI-anpassade
rätter som endast innehåller 101 kalorier eller mindre. 

under-101-ip

hemligheten med att laga god & nyttig mat med 101 kalorier eller mindre

När jag väl börjar med något så är jag ganska envis av mig. Vilket jag hade användning för när jag bestämde mig för att lära mig laga nyttig mat. Jag har experimenterat så mycket att köket ibland känns som mitt andra hem.

Jag pratade med kostexperter och personliga tränare för att få dem att avslöja sina hemligheter. Jag surfade runt och samlade på mig recept på nätet i minst en timme varje dag under nästan sex månader (man har gått om tid när man är gravid).

Efter att ha inhandlat en köksvåg började jag experimentera. I början blev det mesta katastrof, det är svårt att laga mat med reducerat fett och kolhydratsinnehåll. Men efter ett tag började rätterna att smaka allt bättre.

Av en tillfällighet så pratade jag med en kollega som är duktig på att laga mat. Hon lärde mig ett knep som gjorde att nästan all mat jag lagade blev riktigt god! Jag började få beröm för min matlagning vilket gjorde att jag fick ett ännu bättre självförtroende i köket. Jag vågade prova fler spännande rätter och de blev också väldigt uppskattade.

Dessutom lyckades jag få ner kaloriintaget till från ca 400 kalorier till 101 kalorier per portion eller ännu mindre!

Det handlade helt enkelt om att väga ingredienserna och plocka bort onödiga delar i själva matlagningen och byta ut mot andra.

Idag, två månader efter min förlossning har jag tappat mina babykilon och är nu tillbaka på min startvikt. Det är inte tack vara träning jag lyckats med denna bedrift (finns ingen tid för det) utan enbart tack vare balanserad och hälsosam kost.

“Nu vill jag dela med mig av mina kalorisnåla recept till dig”

En kväll när jag hade lagat underbar Rostbiffsallad (som bara innehåller 97 kalorier) så sa min kille, ”Du kanske ska ge ut en receptbok?”.

Och nu är boken klar! Nu kan du också laga god, nyttig och hälsosam mat som innehåller max 101 kalorier per portion.

Jonas CProfil

Med väldigt små justeringar i kosten kan du “frigöra” massor med kalorier och få hormonella effekter som skulle motsvara flera timmar på ett löpband!