Kursinformation

wed

12:00 AM - 12:00 AM

123/ 175

Fettförbränning i köket

in-fbk

Jag tror att du också kanske någon gång har hört det populära talesättet “Grunden till en snygg och slank mage skapar man i köket”.

Det beror på att det är 100% sant.

Enligt statistiken så lagar de flesta människor samma 7-9 rätter om och om igen. Det tillhör den mänskliga naturen: våra hjärnor är kopplade till att skapa rutiner och följa våra vanor.

Detta är nödvändigtvis inte en dålig sak – förutom när de 9 måltider du lagar INTE gynnar din fettförbränning och hälsa. Faktum är att de flesta ”nyttiga” recept använder fel ingredienser, fel mängder, tar för lång tid att förbereda och lyckas sällan tillfredsställa dina smaklökar.

Det är förmodligen av den anledningen som studier också visar att de flesta personer endast använder 5 % av recepten i sina kokböcker och blir sugna på något godare än deras intetsägande och tråkiga 9-rätters rutin.

Kom ihåg – nyckeln till att bli både stressfri och fettfri är dina vanor. Och framgången börjar med att ha tillgång till rätt fettförbränningsrecept. De flesta av oss vet helt enkelt inte hur man skapar VERKLIG fettförbränning i köket…

… Tills nu.

Måltidspaketet “Fettförbränning i köket”

Med receptpaket “Fettförbränning i köket” får du tillgång till 9 fettförbrännande recept för varje del nedan

paket2

Jonas CProfil

Med väldigt små justeringar i kosten kan du “frigöra” massor med kalorier och få hormonella effekter som skulle motsvara flera timmar på ett löpband!