Kursinformation

wed

3:00 AM - 5:00 AM

sun
30/ 45

Maxa din fettförbränning 2.0

mdf-ip

Strategiskt utvalda träningsprogram

Program med övningar som maximerar din ‘viloförbränning’ långt efter passet. De är korta och effektiva.

Anpassat för dig

Programmet är anpassat för dig och våra träningsprogram fungerar oavsett vart du befinner dig idag. Din kroppstyp avgör också vilken sammansättning av kosten som blir bäst för just dina förutsättningar.

Rätt kostupplägg

Med rätt kost så menar vi hur vi kombinerar kolhydrater, protein och fetter. För att stimulera de hormoner i kroppen som ökar fettförbränningen.

Mer energi & tid över

Med våra träningsprogram så kommer du vara klar med din träning innan de flesta har hunnit ta sig till gymmet. Så att du istället kan få mer tid och energi över till andra saker i livet.

Vad är programmet ”maxa din fettförbränning”?

Kortfattat är Maxa din fettförbränning ett 6 månaders fettförbränningsprogram där du lär dig att äta och träna för att förbränna fett på ett effektivare sätt än du någonsin gjort tidigare. Du lär dig att anpassa kosten efter din kroppstyp för en säker och hälsosam viktnedgång.

Du lär dig även att träna effektivt så du både sparar tid och har en högre fettförbränning än 95% av all andra som försöker gå ner i vikt. Det bästa av allt är att alla träningsprogrammen kan du göra i ditt egna hem, inga dyra gymkort behövs!

Nicolas FioriProfil

Maxa din fettförbränning 2.0 Strategiskt utvalda träningsprogram Program med övningar som maximerar din ‘viloförbränning’ långt efter passet. De är korta och effektiva. Anpassat