Hej Nico här,

Hemligheterna är egentligen inga hemligheter och du har säkert hört vissa av dem förut. Hemligheten ligger inte i att veta utan att göra.

Men med dessa 5 tips, så kommer dina framsteg och resultat per automatik.Ibland lägger man för mycket fokus på själva slutresultatet. Man borde egentligen lägga mer energi på processen och de uppgifter som behöver göras dag ut och dag in för att uppnå sina mål.

Träningshemlighet #1: Regelbundet är nyckeln

Om du vill ha en vältränad kropp så måste träning vara en del av ditt liv. Du kan inte träna hårt en vecka och sedan ta ledigt i två och sedan förvänta dig resultat. Resultaten kommer från att göra något regelbundet.

Exemplevis så är det är mycket bättre att träna en gång per vecka i ett år, än 50 pass på 3 månader och sedan sluta.

Träningshemlighet #2: Sätt mål du garanterat kan uppnå

Låt oss vara realistiska här, du kommer inte att tappa 10 kilo på en vecka. Det är inte ett smart mål. De som uppnår de mest fantastiska resultaten göra det genom att flera steg regelbundet ihop med realistiska mål.

Om du vill ha hjälp att bestämma vad som är ett lämpligt, realistiskt mål skulle vara för dig då kan du starta den här kursen

Träningshemlighet #3: Gör det enkelt

Är dina mål anpassade efter dina förutsättningar?

Om ditt mål egentligen ger dig lätt huvudvärk och gör dig sömnlös på nätterna, så kommer du inte vara tillräckligt motiverad för att göra det som krävs.

Hitta en tid, en plats och träningsform som är praktisk och som passar in med din nuvarande livsstil. På så sätt blir det enklare att hålla träningen regelbunden.

Träningshemlighet #4: Hitta något du tycker om

Hitta en träningsform som du tycker om, detta är en viktig del för att göra träningen till en permanent del av ditt liv. Du kommer aldrig att stå ut i längden med något du ogillar.

Om du för tillfället tränar en träningsform som du ogillar, försök att prova nya program tills du hittar något som passar dig. (Har du ont om tid och gärna vill träna hemma effektivt så spana in denna kursen)

**Notering: Om det är så att du hatar träning. Försök att inte se denna punkt som en ursäkt till att slippa undan. Ge inte upp. Träning är egentligen som roligast när man har lyckats komma igång och man märker framsteg i kondition, styrka men fram för allt i spegeln.

Då kommer du bli taggad av resultatet du får av träningen, snarare än själva träningen, vilket leder till att du kommer att byta inställning om träning som helhet.

Träningshemlighet #5: Arbeta ett bevisat fungerande system

Drömmen för de flesta personer är att nå sin fulla potential och “leva livet” fullt ut. Vi vill ha mycket av detta:

• Välbefinnande
• Självförtroende
• Uppmärksamhet
• Känna sig Attraktiv

Detta är några mål de flesta jag jobbar med har, kanske även du. Men om du springer runt mellan olika dieter, träningsprogram eller ständigt på jakt efter nästa ”magiska piller” då kommer du springa dig själv och din motivation långt innan resultaten kommer.

Det är därför de flesta av oss (inkl. mig själv) behöver ett system för:

• Hur du får fram din nuvarande status (utgångspunkt för nästföljande)
• När, hur och hur mycket just du behöver träna för bästa resultat
• När, hur och hur mycket just du behöver äta för bästa resultat
• Hur du vet vilken kroppstyp du är och kan få reda på exakt hur du äter för bästa resultat.
• Hur du håller igång fettförbränningen långt efter ditt träningspass
• Hur du håller dig på rätt spår de första avgörande veckorna

Du kan få svar på dessa frågor om du kontaktar en dietist eller personlig tränare. Men detta kan bli ganska dyrt och passar inte allas plånbok så bra.

Det andra är att spendera timmar på Google och bläddra mellan amatörbloggare och glada motionärers tips på nätet och hoppas att du får rätt information till slut.

Eller så provar du vårt succéprogram online som svarar på alla dessa frågor, tar din hand genom ett bevisat system steg-för-steg hela vägen i mål. Men till bara en bråkdel av priset jämfört med om du skulle anlita en dietist eller hitta en PT. Klick här för att få veta mer om det programmet.

Extratips:

Träningshemlighet #6: Social miljö

Underskatta inte kraften av social miljö. Hitta en vän eller grupp med liknande mål och gör en pakt som håller varandra ansvariga. Ingen gillar att svika sina vänner eller vara den som drar ner gruppen!

Sätt sedan belöningar som ni båda kan njuta av tillsammans när ni börjar uppnå era träningsmål.

Lycka till!

Nico & Jonas
www.Fitnesskurser.se