Vad är Fitnesskurser.se?

Fitnesskurser.se hjälper personer att förändra sin hälsa och sitt liv genom att leverera expertkunskaper inom området kost- och träning online.

Vi har sett en stor efterfrågan för att få tillgång till kostprogram och effektiva träningsprogram skapade av personliga tränare och kostrådgivare. Men med fördelen att inte behöva besöka gymmet eller betala stora summor pengar för att få samma information av din lokala personlig tränare.

Med Fitnesskurser.se så kan du istället få tillgång till precis de kurser som du behöver just nu online – så sparar du både tid och pengar.

Kurserna är skapade utifrån kost- och träningsprogram som bygger på flera års coaching av verkliga klienter som fått verkliga resultat.

Många av våra program är nu skapade som kurser där du i slutet på de olika avsnitten kommer att få lite frågor att svara på och action steps att utföra. Allt för att säkerställa att du får ut så mycket som möjligt av kursen innan du går vidare.

Vår resa startade för ca 3 år sedan när Nico Fiori skapade kost- och träningsprogrammet “Maxa din fettförbränning” det onlineprogrammet har sedan dess haft + 2700 nöjda kunder. Men vi har även breddat vårt sortiment med fitnesskurser med tiden.

Men det är först nu som vi verkligen har samlat ihop dem på ett ställe. Förutom länkar till våra populära fitnesskurser så hittar du även våra bästa tips & guider i bloggen här på webbplatsen.

Vår ambition & filosofi

Vår ambition är du här på Fitnesskurser.se skall bli både motiverad och inspirerad när du får tillgång både till kostprogram, nyttiga recept och träningsprogram som du kan bära med dig till gymmet eller hemma.

Vår filosofi har hela tiden varit att lyssna på våra kunders behov och vad de vill åstadkomma, lära sig hur de lever, upptäcka vad som verkligen är viktigt för dem. Och utifrån det arbeta för att skapa rätt kost- och träningsstrategi som bygger på deras mål och livsstil.

Många av våra program är nu skapade som kurser där du i slutet på de olika avsnitten kommer att få lite frågor att svara på och action steps att utföra. Allt för att säkerställa att du får ut så mycket som möjligt av kursen innan du går vidare.

Vårt mål är att hela tiden ta din träning och hälsa till nästa nivå. För att kunna komma dit kan det vara till stor hjälp att ha noga skapade kost- & träningsprogram som hela tiden för din utveckling framåt även om du är nybörjare eller har erfarenhet inom träning och hälsa.

hälsningar

Jonas

Nöjda kunder

Hej Nico!

Vill först tacka dig för det program och kostschema du gav mig i början. Jag är nu nere på 82.2kg (Startvikt: 90.6 kg) och 2 veckor kvar så mitt mål på 80kg kommer jag förhoppningsvis att nå. Jag har även kommit igång så bra med både träning och kost att jag själv kommer att börja som instruktör på en gym kedja som finns i Borås. Våra samtal i början samt resultaten det gett har inspirerat mig att hjälpa andra. Så åter tack!

Jag hade aldrig satt min fot på ett gym fram till januari 2012. Vid det laget visade vågen att kilona hade rusat iväg och jag bestämde mig för att göra någonting åt det. Eftersom jag visste att jag inte skulle klara av att gå ner i vikt på egen hand, så provade jag. Och jag måste säga att det är bland de bästa beslut som jag har tagit. Jag fick professionell hjälp både med att komma igång med träningen och ett kostschema att följa. Personligen anser jag att det här är en investering i ens egen hälsa att ta hjälp av en PT online när man känner att man inte klarar av att nå sina mål på egen hand.

Jag jobbar själv som Personlig Tränare och som PT ska man ha en bred övningsbank för att göra träningen så rolig som möjlig för sina klienter. Så jag bad Nico om hjälp med ett enkelt program. Vi körde en cirkel med 5 olika övningar i intervaller som ökade pulsen och styrka. Jag har själv kört detta program med flera av mina klienter som fått väldigt bra resultat. Det tar ca 10 minuter per cirkel och med en hög intensitet räcker det. Du kan enkelt göra hemma eller när du reser! – PT Karin

Tog kontakt med Nico då jag efter en tids kämpande på både egen hand och med en PT kände att jag ville höja insatsen på min träning. Med Nicos hjälp och stöd, satte vi ett mål med en tidsplan. Till min förvåning var kostschemat enkelt att förstå och följa. Tillsammans med min vanliga träning blev resultaten synliga på rekord tid. Kan 100% rekommendera Nico och hans expertis om man vill ha hjälp med sin träning vare sig det är för att bygga muskler eller gå ner i vikt. Kommer personligen utan tvekan alltid komma tillbaka när jag behöver det där extra stödet/motivationen i min träning online.